Home / Heat Pump Blog / Novinky z oboru / Průmyslový blog / Nejlepší SPRSUN vzduchová tepelná čerpadla ke zvážení v letech 2022 a 2023

Nejlepší SPRSUN vzduchová tepelná čerpadla ke zvážení v letech 2022 a 2023

Zobrazení:4     Autor:Editor webu     Čas publikování: 2022-10-05      Původ:Stránky

Chcete si užít optimální a příznivé teploty bez jakýchkoli potíží, bez ohledu na počasí?Získejte nejlepší vzduchová tepelná čerpadla SPRSUN na trhu a užijte si hodnotu svých peněz!

Trh se může pochlubit mnoha modely vzduchových tepelných čerpadel, ale jen několik jednotek dokáže vhodně generovat teplo.Ačkoli tepelná čerpadla SPRSUN obvykle používají podobný ovládací mechanismus, rozdíl je v jedinečnosti funkcí.

Vzduchová tepelná čerpadla jsou jedinečně spolehlivým a účinným domácím spotřebičem, ale i přes jejich popularitu koluje o jejich použití mnoho mýtů.I když jsou tyto jednotky poměrně drahé a poznamenané mýty a mylnými představami o jejich funkcích, umožňují vám vychutnat si teplý zážitek po delší dobu a upravit si teploty podle svých preferencí, což z nich činí pohodlnou a výhodnou investici pro mnoho majitelů.

V ideálním případě, získání nejlepších vzduchových tepelných čerpadel přesahuje jen značku a cenu, ale závisí na několika různých faktorech, jako je velikost a výkon, mimo jiné.Pokud máte nejlepší ohřívače bazénu, tento průvodce je pro vás.Tento příspěvek popisuje vrchol vzduchová tepelná čerpadla od SPRSUN na trhu k zahřátí vašich prostor.Kromě toho přikládáme také průvodce kupujícího, který uvádí několik důležitých faktorů, které je třeba vzít v úvahu při výběru vzduchového tepelného čerpadla.

Začněme.


EVI DC (9,6KW) Invertorové dělené tepelné čerpadlo

Jedinečné vlastnosti

  • Inteligentní odmrazování

  • Chytré ovládání

  • Vynikající funkce s nízkou hlučností

  • Možnosti rozsahu napětí 330V-450V nebo (150V-260V)

Toto tepelné čerpadlo SPRSUN jednotka umožňuje správné vytápění a chlazení bazénu, domácí použití vody a celkové vytápění domu.

Má okolní teplotu -25ºC- zásadní pro to, aby ohřívač mohl automaticky zvýšit svou provozní frekvenci, i když závisí na okolní teplotě.Při vystavení nízkým teplotám také zvyšuje tepelnou kapacitu.

9,6kW EVI DC invertorové tepelné čerpadlo se zdrojem vzduchu tepelné čerpadlo ohřívač vody vytápění domu chladicí čerpadlo

Tato invertorová dělená jednotka obsahuje několik jedinečných funkcí, včetně:

  • Jedinečná ochrana proti zamrznutí pro zvýšení jeho celkové schopnosti vytápění.

  • Vnitřní prvek, který efektivně fouká vzduch přes svou spirálu výparníku

  • Exkluzivní jednotka pro napájení systému.

Díky této pokročilé technologii dokáže ohřívač snadno zjistit teplotu vody v systému a automaticky se spustí jedinečná funkce proti zamrznutí.

Tepelné čerpadlo o výkonu 9,6 kW má také rychlé rychlosti chlazení a ohřevu díky jeho EVI rotačnímu kompresoru Panasonic, který zvyšuje úroveň vysoké účinnosti a zároveň zajišťuje, že součást pracuje na úrovních vysoké účinnosti.


Nejlepší invertorový ohřívač: SPRSUN tepelné čerpadlo R32 ERP A+++ 20KW


Kromě inovativního systému vytápění je to také chytrá klimatizace a ohřívač vody.The SPRSUN EVI DC invertorová tepelná čerpadla pro teplovodní vytápění a chlazení přenáší teplo z interiéru do exteriéru při chlazení a z exteriéru do interiéru při ohřevu vody v systematických cyklech.

Tento fantastický ohřívač bazénové vody má několik jedinečných funkcí: snížení hluku, hodnocení ERP A+++, inteligentní ovládací technologie, chladivo R32 a zaručená bezpečnost.

S tímto modelem si můžete užít výhodu úspory nákladů na spotřebu energie a nižší GWP.Vzhledem k tomu, že toto bazénové čerpadlo používá chladivo R32, poskytuje méně škodlivých vlivů na životní prostředí, protože se vyznačuje nízkou kapacitou poškozující ozón pro čistší a efektivnější provoz.Tato technologie také nabízí pozoruhodné vlastnosti, jako je hořlavost, nízká toxicita a inertnost, což jsou všechny výhody, které se promítají do minimalizace nákladů a zvýšené bezpečnosti pro spotřebitele.

R32 ERP A+++ 20KW EVI DC invertorová tepelná čerpadla pro teplovodní vytápění ChlazeníR32 ERP A+++ 20KW EVI DC invertorová tepelná čerpadla pro teplovodní vytápění Chlazení

SPRSUN R32 také nabízí nepřekonatelnou účinnost, o čemž svědčí jeho fantastický výkonový koeficient (COP) 5,95, což z něj činí účinnější volbu než běžná DC invertorová čerpadla, která využívají jiná chladiva.V ideálním případě toto tepelné čerpadlo znamená získat poměr 3-5 kW tepla/1 kW zpětné elektrické energie.Standardní ohřívače na zemní plyn obvykle poskytují účinnost až 98 %, ale s tímto čerpadlem na ohřev bazénu můžete ušetřit až o 500 % více než standardní bazénová čerpadla na zemní plyn.

Čerpadlo pro ohřev bazénu SPRSUN EVI DC neustále upravuje výkon, zatímco pracuje na pozadí, aby byla zajištěna konzistentní regulace teploty.Minimalizuje kolísání teploty ve vašem bazénu tím, že reaguje na změny v celkové potřebě tepla.

Tento robustní model bazénového ohřívače je také vybaven chytrými senzory a výrazným ovladačem CAREL, které jednotce umožňují nezávisle ovládat a zaznamenávat teploty.Díky této chytré technologii můžete zajistit, že teploty vašeho bazénu zůstanou konzistentní v celém vašem domě.V podstatě i za chladného počasí tato jednotka zajistí, že zůstanete dokonale v teple a budete spokojeni s plaveckými aktivitami.

Navíc si můžete užívat online sledování díky moderní kompatibilitě s WIFI.Z centra SPRSUN R32 můžete přistupovat k bezkontaktním službám a užívat si větší ochranu díky technologii EVI DC.

Tradiční součásti čerpadla pro ohřev bazénu obvykle během provozu generují nepříjemné zvuky.Nákup takových strojů může být poměrně obtížnou zkušeností, zejména s vysokou hlučností.Tato jednotka je však vybavena bezkartáčovými (DC) invertorovými ventilátory, které podporují tlumení hluku.

Na rozdíl od tradičních čerpadel používá tato jednotka konstantní, nehlučný kompresorový motor, který pracuje na pozadí a šetří energii.Jedná se tedy o stroj s tichým chodem a nemění teplotu, když dosáhne určité teploty, i když teploty jsou pevně dané na dané úrovni.

A konečně, tyto moderní jednotky používají funkci Panasonic Compressor (duální tlumení rázů) ke zlepšení redukce zvuku.V ideálním případě je to mezi četnými panelovými měniči na trhu zdaleka nejrychlejší SPRSUN systém, začínající na 42 dBA.

Funkce

  • Zdroj energie: Elektřina

  • Úprava: Tepelné čerpadlo

  • Výkon COP: 5.95


Tepelná čerpadla R32 (12KW) EVI DC Inverter ERP A+++


Funkce

  • Pokročilá/chytřejší technologie

  • Účinnost

  • hluková technologie

  • Nižší GWP

  • Technologie proti výbuchu

The Jednotka tepelného čerpadla R32 12KW je monoblokový model, který nabízí spolehlivé funkce vytápění a chlazení.Může se pochlubit provozní teplotou v rozsahu od -25℃ do 45℃ a jedinečným rozsahem napájení, který vyhovuje všem vašim potřebám.

Tato jednotka ERP A+++ se může pochlubit chytřejší/pokročilejší technologií díky svému ovladači CAREL.To mu pomáhá automaticky zaznamenávat teploty pomocí jedinečných senzorů.Tato tepelná čerpadla obsahují technologii monitorování WIFI, která vám umožňuje v případě potřeby kontaktovat výrobce SPRSUN.

R32 ERP A+++ 12KW EVI DC invertorová tepelná čerpadla vzduch-voda – monoblokový typ

Tato jednotka vám umožňuje využívat nižší GWP díky exkluzivnímu chladivu R32, který podporuje účinnost DC invertorových jednotek.Tímto způsobem si vychutnáte hladší a čistší bezhlučný provoz.V ideálním případě to pomáhá minimalizovat dopady na životní prostředí díky minimalizaci emisí uhlíku.

A konečně, tato jednotka tepelného čerpadla má výhodu nízké hlučnosti, kterou podporuje unikátní technologie regulace hluku.V ideálním případě má exkluzivní funkce, které pomáhají účinně snižovat hluk a vynikající duální tlumení nárazů (s laskavým svolením Panasonic Compressor).Tato jednotka bezesporu patří mezi nejtišší modely.


Jaké jsou hlavní faktory, které je třeba vzít v úvahu při nákupu tepelného čerpadla SPRSUN?


Velikost


Vzduchová tepelná čerpadla jsou větší než běžná elektrická tepelná čerpadla a vyžadují více místa ve vaší domácnosti, aby fungovala efektivně.Jsou také těžší, což ztěžuje jejich instalaci ve stísněných prostorách, jako jsou koupelny nebo garáže, kde chcete maximalizovat využití prostoru.Pokud máte omezený úložný prostor, vzduchové tepelné čerpadlo nemusí být tou nejlepší volbou pro váš domov nebo firmu, protože budete muset věnovat více prostoru, než by vyžadoval elektrický model.


Umístění domu


První nedílnou součástí, kterou je třeba zvážit při nákupu vzduchového tepelného čerpadla SRSUN, je umístění vašeho domu.Jednotka bude nejúčinnější při vytápění hlavní obytné části vašeho domova, takže pokud máte velkou místnost s okny na dvou stranách, pravděpodobně budete chtít zvolit systém ústředního vytápění spíše než systém na chodbu.

Pokud máte menší místnost nebo potřebujete dodatečné teplo v zimních měsících, může být vhodné vzduchové tepelné čerpadlo.Můžete také zjistit, že vzduchové tepelné čerpadlo může pomoci ušetřit peníze na účtech za energii, protože k provozu nevyžaduje žádné palivo, a proto vyžaduje méně plynu nebo elektřiny než tradiční topné systémy.


Možnost chlazení


Vzduchová tepelná čerpadla jsou navržena tak, aby zajišťovala chlazení.Lze je použít v oblastech, kde by systém na bázi vody nebyl životaschopný kvůli vysoké vlhkosti nebo kde zátěž vyžaduje více než jen pohyb vzduchu.


Účinnost


Dalším nedílným faktorem, který je třeba vzít v úvahu, je účinnost systému.Vzduchové tepelné čerpadlo bude účinnější než zemní systém, což znamená, že bude spotřebovávat méně energie a stále produkovat stejné množství tepla.Čím efektivnější bude, tím bude z dlouhodobého hlediska levnější.

Vzduchová tepelná čerpadla nabízejí vyšší účinnost než systémy na bázi vody.Dokážou získat více energie ze stejného množství elektřiny a být šetrnější k životnímu prostředí.


Prostor k dispozici


Dalším faktorem je prostor vašeho domova pro instalaci nového systému HVAC.To se může lišit od objektu k objektu a od místnosti k místnosti v daném domě v závislosti na tom, jak velká je každá místnost a jaký druh topného a chladicího zařízení může být potřeba.Pokud je například ve vašem domě pouze jedna koupelna, potřebujete pouze základní jednotku na rozdíl od domu s více koupelnami kvůli rozdílům v kapacitách.


Náklady na instalaci


Vzduchová tepelná čerpadla vyžadují méně údržby než systémy na bázi vody, což časem snižuje provozní náklady.


Úrovně hluku


Vzhledem k tomu, že vzduchová tepelná čerpadla nepoužívají vodu, jsou tišší než systémy na bázi vody a lze je instalovat v oblastech, kde by mohl být problémem hluk, jako jsou ložnice nebo kancelářské prostory, aniž by rušily ostatní obyvatele sousedních místností nebo kanceláří.


Úrovně pohodlí


Poslední věcí, kterou byste měli zvážit, je úroveň vašeho pohodlí se systémem.Pozemní systém vždy poskytne určitou formu pohodlí, ať už prostřednictvím tepla nebo chlazení.Vzduchotechnický systém vám ne vždy poskytne komfort, takže pokud je něco, co ve svém domě nechcete, pak pro vás nemusí být vzduchový systém to pravé.


Závěr


Vzduchové tepelné čerpadlo je jedním z nejúčinnějších a nejekologičtějších topných systémů.K přeměně tepla z odpadního vzduchu na využitelné teplo v místnosti využívá kompresor, výparník, kondenzátor a elektrický ventilátor.

S neustálým pokrokem v příslušenství vzduchových tepelných čerpadel je trh nabitý mnoha možnostmi, a proto je potřeba vybrat ten nejlepší dostupný ohřívač vzduchu.Zatímco jednotky tepelných čerpadel se drasticky zlepšily, SPRSUN tepelných čerpadel zůstat standardem pro dokonalý zážitek z vytápění vzduchem.

Pomocí těchto několika tipů si můžete s jistotou vybrat ten nejlepší ohřívač vzduchu, který bude vyhovovat vašim potřebám vytápění.


Related Heat Pump Articles

  • Rozdíl mezi spirálou výparníku a spirálou kondenzátoru

    2023-12-01

    Cívky kondenzátoru a výparníku jsou obvykle spojeny s velkoobchodními tepelnými čerpadly.V zásadě jsou všechny AC s chladivy vybaveny výparníkovými a kondenzátorovými spirálami, které jim umožňují provádět chlazení a vytápění podle potřeby.Cívka výparníku zachycuje teplo přítomné ve vzduchu v místnosti a přenáší jej Přečtěte si více
  • Kompletní průvodce: Náklady na tepelné čerpadlo zdroje vzduchu

    2022-01-07

    Tepelná čerpadla se překvapivě stala „nezbytným“ spotřebičem pro svou schopnost nabídnout pohodlný a spolehlivý zdroj energie pro každého, kdo chce ohřát své bazény nebo zůstat v teple uvnitř.Pokud chcete investovat do topné nebo chladicí jednotky, tepelná čerpadla jsou bezesporu vhodnou variantou pro vaše potřeby Přečtěte si více
  • Nejlepší výrobci vzduchových tepelných čerpadel roku 2022

    2021-10-30

    Vzduchová tepelná čerpadla jsou vysoce účinným a obnovitelným řešením vytápění pro mnoho majitelů nemovitostí.Tato hodnotná zařízení pomáhají šetřit peníze na účtech za energii, mají nízkou uhlíkovou stopu, mají vysoký sezónní koeficient výkonu (SCOP), lze je využít k vytápění a chlazení, mají nízkou hlavní Přečtěte si více
  • Pro splnění požadavků projektu China North „Coal to Electric“ společnost Sprsun

    2016-08-19

    Severovýchodní region v posledních letech generuje příliš mnoho energie, což vážně přispělo ke smogu, upozornilo prohlášení Národní energetické správy (NEA). NEA naléhala na region, aby zrušil nebo odložil projekty výroby elektřiny z uhlí se společnou kapacitou přes 7,5 milionu kilowattů.Regiony s mírou plýtvání energií vyšší než 20 procent by měly zastavit nové projekty. K nahrazení uhelných kotlů byly zvoleny tepelná čerpadla, elektrické kotle,11druhy způsobů vytápění. Přečtěte si více

Recommended Heat Pump Products

Air Source Monoblock Heat Pumps forHot Water/House Heatin

Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Profesionální výrobce tepelných čerpadel od roku 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontaktujte SPRSUN. Podpora 7/24. Odpovíme vám co nejdříve!

Tel: 0086-20-82181867
Phone: 0086-18933985692 
WhatsApp: 0086-18933985692