NEWS

Nejlepší čerpadla na ohřev bazénů roku 2022

Zobrazení:2     Autor:Editor webu     Čas publikování: 2022-01-23      Původ:Stránky

Chcete bez problémů změnit teplotu vody v bazénu?Proč si nepořídit ty nejlepší bazénové ohřívače na trhu!


Nepochybně existují dny na podzim a na jaře, kdy je obvykle dostatečně teplo, že je lákavé se ponořit do bazénu a rychle si zaplavat – ale tato myšlenka rychle zmizí, jakmile ucítíte chladné teploty vody.Není nakonec 40stupňová voda v bazénu spíše mrazivá než osvěžující?


Předpokládejme, že vlastníte bazén a jeho součástí není ohřívač vody v bazénu.V takovém případě bude teplota vody rychle kolísat v závislosti na venkovní teplotě a počasí, což obvykle zkrátí váš zážitek z plavání.


Pokud si chcete prodloužit bazénovou sezónu, pak byste určitě měli zvážit instalaci systémů vytápění bazénu, abyste si z bazénu užili mnohem více.Bazénová tepelná čerpadla jsou pozoruhodné vynálezy, které vám umožní plavat déle a dříve.V ideálním případě tyto výkonné jednotky spolupracují s vašimi bazénovými čerpadly, aby ohřívaly vodu v bazénu na předem nastavenou teplotu a dobře fungovaly s nadzemními i zapuštěnými bazény.


Přestože je na trhu mnoho možností, ze kterých si můžete vybrat, díky rozmanitosti příležitostí je výběr nejlepších bazénových ohřívačů poměrně náročným zážitkem.V ideálním případě je získání těch nejlepších ohřívačů bazénu více než jen značka a cena, ale závisí mimo jiné na mnoha faktorech, jako je velikost a hloubka bazénu.Pokud hledáte nejlepší ohřívače bazénu, tento průvodce je pro vás.


Tento příspěvek popisuje nejlepší bazénová tepelná čerpadla na trhu, která ohřívají vodu v bazénu a prodlužují koupací sezónu.A co víc, přikládáme také průvodce kupujícího se seznamem několika základních faktorů, které je třeba vzít v úvahu při výběru bazénového tepelného čerpadla.


Začněme.



Proč investovat do čerpadla na ohřev bazénu?

Přemýšlejte o tom: má cenu mít bazén, když si ho nemůžete užívat kvůli nepříznivým povětrnostním podmínkám?Po několika zamračených dnech mohou teploty v bazénu rychle klesnout;Instalace bazénového tepelného čerpadla je skvělý způsob, jak si užívat bazén po celý rok.


V ideálním případě stojí bazénové tepelné čerpadlo zpočátku podstatně více než běžné elektrické a plynové ohřívače bazénu.Plně funkční bazénové tepelné čerpadlo má však při odborné instalaci a průběžné údržbě relativně nižší roční provozní náklady.A co víc, vydrží déle a fungují lépe než většina ostatních bazénových ohřívačů.


Stejně jako běžné solární bazénové ohřívače funguje i bazénové tepelné čerpadlo efektivně bez závislosti na vhodných povětrnostních podmínkách.Jakmile jej zapnete, bazénové čerpadlo zajistí, že váš bazén v případě potřeby dosáhne požadované teploty vody.


Nejlepší čerpadla ohřívače bazénu generují optimální účinnost a vytvářejí svůj jedinečný přirozený systém vytápění.Tyto jednotky dokážou plně vyhřát váš bazén za 1-4 dny.Pokud svůj bazén dostatečně zakryjete vhodnými solárními kryty bazénu, můžete zajistit, že si váš bazén déle uchová teplo a následně výrazně sníží náklady na vytápění.


Tepelné čerpadlo je navíc vynikající investicí, protože má neuvěřitelný životní cyklus.Ve skutečnosti vám většina jednotek může obecně sloužit až 20 let, vezmeme-li v úvahu, že provádíte nezbytné kontroly a úkony údržby, a můžete dokonce zvýšit jejich životnost na 30 až 40 let.



SPRSUN R32 DC Invertorové tepelné čerpadlo do bazénu

Pokud hledáte nejlepší čerpadlo na ohřev bazénu za peníze, nehledejte nic jiného než toto Model SPRSUN R32.Kromě toho, že jde o inovativní systém vytápění, je také inteligentní klimatizací a ohřívačem vody.SPRSUN R32 přenáší teplo z interiéru do exteriéru při chlazení a z exteriéru do interiéru během ohřevu vody v systematických cyklech.


nejlepší vzduchové bazénové tepelné čerpadlo


Tento skvělý ohřívač bazénové vody přichází s několika unikátními funkcemi, včetně redukce hluku, hodnocení ERP A+++, inteligentní řídicí technologie, chladiva R32 a zaručení bezpečnosti.

S tímto modelem si můžete užít výhodu úspory nákladů na spotřebu energie a nižší GWP.Vzhledem k tomu, že toto bazénové čerpadlo používá chladivo R32, poskytuje méně škodlivých vlivů na životní prostředí, protože se vyznačuje nízkou kapacitou poškozující ozón pro čistší a efektivnější provoz.


Tato technologie také nabízí pozoruhodné vlastnosti, jako je hořlavost, nízká toxicita, kromě inertnosti, všechny výhody, které se promítají do minimalizace nákladů a zvýšené bezpečnosti pro spotřebitele.Některé z jedinečných funkcí zahrnují:



Pokročilý energeticky úsporný výkon (max. COP: 17,30)

Toto moderní DC invertorové tepelné čerpadlo se může pochlubit výrazně vysokým COP 16,39 a může měnit provozní frekvenci jak motorů ventilátorů, tak rotačních kompresorů podle vašich jedinečných potřeb vytápění.Tato jednotka tak dokáže výrazně zrychlit dobu ohřevu a nabídnout více tepla než tradiční tepelná čerpadla.



Pracujte tiše na svém dvorku (nízká hlučnost – 40 dba)

Další unikátní vlastností tepelného čerpadla SPRSUN DC je to, že je dodáváno s bezkomutátorovými ventilátory Panasonic DC Nidec DC a invertorovými kompresory, které zajišťují tichý provoz.Tradiční součásti čerpadla pro ohřev bazénu obvykle během provozu generují nepříjemné zvuky.Nákup takových strojů jako takový může být přiměřeně ošemetnou zkušeností, zejména pokud se jedná o vysokou hladinu hluku.


Tato jednotka je však vybavena bezkartáčovými (DC) invertorovými ventilátory, které podporují tlumení hluku.Na rozdíl od tradičních čerpadel používá tato jednotka konstantní, nehlučný kompresorový motor, který pracuje na pozadí a šetří energii.Jedná se tedy o stroj s tichým chodem a nemění teplotu, když dosáhne určité teploty, i když teploty jsou pevně dané na dané úrovni.


V ideálním případě zůstává toto tepelné čerpadlo při chlazení nebo ohřevu vody v bazénu poklidně tiché, díky opatřením na minimalizaci vnitřního hluku.Nabízejí také nepřiměřené ticho v nastavení vašeho bazénu, protože produkuje přibližně o 10 dB (A) méně než běžná tepelná čerpadla pro zapínání/vypínání (domácí) bazény.


A konečně, tato moderní jednotka využívá funkci Panasonic Compressor (duální tlumení nárazů) ke zlepšení redukce zvuku.V ideálním případě je to z mnoha panelových měničů na trhu zdaleka nejrychlejší SPRSUN systém, začínající na 42 dBA.



Inteligentní řídicí systém (WIFI aplikace a dotykový ovladač)

Bazénové tepelné čerpadlo R32 SPRSUN DC (invertor) je dodáváno s moderním dotykovým ovladačem, který uživatelům umožňuje snadno upravovat teploty a pohodlně řídit provoz.Tato jednotka je navíc vybavena dálkovým ovládáním Wi-Fi.


To znamená, že můžete používat svůj chytrý telefon k ovládání a sledování provozu vašeho bazénového invertorového tepelného čerpadla odkudkoli a kdykoli.



Super chemická odolnost (titanové bazénové tepelné čerpadlo)

Plný střídač plaveckých tepelných čerpadel obvykle obsahují titanový výměník tepla (Tube-in-Shell) zesílený zvýšenou chemickou odolností, aby se zabránilo korozi.


V ideálním případě je titanový materiál odolný proti korozi, tuhý a tepelně odolný, což z něj činí vynikající volbu pro bezproblémové zvládnutí vodní eroze, vysokých teplot a tlaku nezbytného pro provoz standardního bazénového výměníku tepla.



Bazénové tepelné čerpadlo FibroPool FH055

Čerpadlo FH055 FibroPool se snadno instaluje a vyžaduje jen několik věcí, aby fungovalo.V ideálním případě vše, co potřebujete k nastartování, je obvod 220 V, 12-gauge a dvě 1,5' spojky vodního potrubí pro napájení.Tato jednotka je ideální, pokud máte menší nadzemní a zapuštěné bazény.


Jednotka Fibropool je rozhodně bezkonkurenční bazénové tepelné čerpadlo s COP 5,92/6,0.Je vybaven ovládacím panelem s moderním LED displejem a tlačítky, které usnadňují používání.A co víc, jednotka může pracovat až do okolních teplot 40 F a její provoz stojí pouze 25 c/h.


Vlastnosti:

  • Titanový výměník tepla.

  • Diferenční (vysokotlaký) kompresor Copeland.

  • Tenký profil, potažené pouzdro a jedinečný smalt odolný vůči povětrnostním vlivům.

  • Snadno nastavitelný ovladač a digitální displej

  • Volitelný kabel.

  • Rychlé odpojení potrubí.


Specifikace:

  • Materiál: Titan, PVC, ocel

  • Rozměry (palce): 48 x 20 x 24

  • Topný výkon (BTU): 55 000

  • Vhodné pro: 15'x 30' oválný nebo 21 stop kulatý (nadzemní bazény);10 000 galonů pro zapuštěné bazény

  • Záruka: 1 rok




Tiché bazénové tepelné čerpadlo Puri Tech (127k BTU).

Jak název napovídá, Puri the Quiet definuje jednu z nejtišších jednotek, které jsou dodávány s vestavěným vodním tepelným čerpadlem.Tato jednotka má hlučnost 55 dB, která je relativně měkčí než běžná konverzace (60 dB).


Díky své výrazné funkci Optimalizace úspor dokáže toto tepelné čerpadlo efektivně ohřát bazén o objemu až 35 000 galonů, aniž by nutně spotřebovalo příliš mnoho energie.A co víc, jeho přímočarý a plynulý ovládací panel vám umožňuje snadno jej programovat a používat bez plýtvání časem v ideálním případě; je to tichá a efektivní jednotka na ohřev vody.


Funkce:

  • 100% titanový (komerční) výměník tepla.

  • Systém přátelský k automatizaci.

  • Digitální regulace teploty.

  • Tichá technologie QZ.

  • Jednoduché a snadno použitelné ovládací panely se zabezpečením uzamčením.

  • Optimalizátor vnitřních úspor a kompresor.

  • Možnost drátového dálkového ovládání.



Specifikace:

  • Materiál: Titan

  • Topný výkon (BTU):127 000

  • Vhodnost: nadzemní a zapuštěné bazény s kapacitou až 35 000 galonů

  • Záruka: 1 rok




Digitální titanové bazénové tepelné čerpadlo Zodiac EE2500T EE-Ti

Jedná se o elektrické ohřívací čerpadlo bazénu navržené společností Zodiac Company a je to jednotka určená k tomu, aby byl proces ohřevu ekologický, efektivní a ekonomicky efektivní pomocí absorpce tepla pro vzduch a jeho přenosu do vody v bazénu.Dodává se také s doživotní zárukou proti korozi, čímž se zvyšuje jeho odolnost a účinnost.


Tento titanový výměník tepla nabízí maximální přenos tepla vedoucí ke zlepšenému výkonu, vynikajícímu hydraulickému průtoku a vysoké účinnosti.Navíc můžete funkce tepelného čerpadla sledovat z nejvhodnějšího místa díky jeho jedinečnému řídicímu systému.


Klíčové vlastnosti:

  • Titanový výměník tepla.

  • Vestavěný by-pass průtok.

  • spirálový kompresor (komerční třída)

  • Programovatelné funkce bazénu/lázně.

  • Automatické ventilové systémy

  • Odmrazování vzduchem, volitelné odmrazování plynem/chladič.

  • Snadné připojení ovládání Zodiac.


Specifikace:

  • Materiál: Titan

  • Hmotnost produktu (lb): 325

  • Topný výkon (BTU): 120 000

  • Záruka: Doživotní záruka proti korozi



Funkce:

  • Max.POLICAJT: 16.33/16.18

  • Zdroj napájení: 220V až 240V/50Hz/1ph

  • Provozní teplota: -15℃~45℃

  • Max.Topný výkon: 4,5 kW/6,5 kW

  • Max.Chladící kapacita: 2,5 kW/3,6 kW

  • Funkce: Ohřev/chlazení vody v domácím bazénu



Bazénové tepelné čerpadlo Hayward W3hp21004t

Tepelná čerpadla jsou další alternativou ohřívače bazénu navrženou tak, aby při ohřevu vody v bazénu využívala okolní vzduch.Tepelné čerpadlo je ekonomická možnost, zejména v teplejších oblastech, ve srovnání s plynovými nebo elektrickými ohřívači bazénu, což je výhoda, kterou Hayward heat pro nabízí.


Model W3HP21004T Hayward patří mezi nejoblíbenější ohřívače bazénů především díky své velké kapacitě s výkonem až 140 000 BTU, díky čemuž je ideální pro ohřev malých i velkých bazénů.


Série HeatPro je exkluzivní seznam ohřívačů Hayward navržených tak, aby maximalizovaly životnost a nabízely bezhlučný provoz.Jeho výjimečnými vlastnostmi jsou profilované lopatky ventilátoru (nerezová ocel), zvyšující účinnost proudění vzduchu a minimalizace hluku během provozu.Dodává se také s inovativním akustickým krytem kompresoru, který tlumí hluk související s provozem.


A konečně, vzhledem ke své popularitě v teplejších oblastech, které jsou známé vysokou vlhkostí, je tento model vybaven titanovým výměníkem tepla a unikátním žebrem výparníku odolným proti korozi, které pomáhají prodloužit jeho celkovou životnost.


Funkce:

  • Zdroj energie: Elektrický

  • Typ bazénu: nad zemí/v zemi

  • BTU výstup: 140 000



Faktory, které stojí za zvážení při nákupu bazénového tepelného čerpadla – průvodce nákupem

Při nákupu bazénového tepelného čerpadla byste měli zvážit různé důležité faktory, abyste získali nejlepší dostupnou jednotku.

Obvykle je prvním krokem k výběru nejlepšího ohřívače pro vaše specifické potřeby vytápění bazénu pochopení toho, co jednotky definuje.Zde je seznam faktorů, které musíte vzít v úvahu při nákupu tepelného čerpadla pro váš bazén:



Velikost

Při výběru ohřívače bazénu jsou nedílnými faktory, které stojí za zvážení, celková velikost a kapacita vašeho bazénu.V ideálním případě, čím více vody (v galonech) váš bazén pojme, tím více energie váš ohřívač bazénu potřebuje ke zvýšení teploty bazénu.Jak byste očekávali, menší bazény vyžadují menší BTU, zatímco větší potřebují vyšší BTU pro efektivní ohřev bazénové vody.


Několik výrobců ohřívačů bazénů obsahuje kalkulačku, která vám pomůže snadno a rychle určit vhodný ohřívač bazénu pro vaše potřeby vytápění bazénu.Například Raypak nabízí jedinečnou kalkulačku, která používá velikost bazénu, roční období a PSČ, aby vám poskytla přesné srovnání celkových nákladů na energii při porovnávání různých ohřívačů bazénu, abyste našli ten ideální pro vás.



Účinnost tepelného čerpadla (COP)

Obecně se COP tepelného čerpadla obvykle měří od 3,0 do 7,0.To se přibližně převádí na míru účinnosti mezi 500-600 %.Čím vyšší COP se tedy bazénový ohřívač může pochlubit, tím je jednotka energeticky účinnější.


Proto, když se rozhodujete, který COP je pro vás nejlepší, zvolte jednotku s vysokou účinností.Vzhledem k tomu, že nikdo nechce zbytečně používat elektřinu k ohřevu bazénové vody, je obvykle nutné nainstalovat vhodnou jednotku tepelného čerpadla, aby byla zajištěna optimální účinnost a sníženy náklady na energii.



Úrověn hluku

Pokud žijete v obytném domě, existují přísná pravidla pro hluk produkovaný čerpadlem ohřívače vody v bazénu.Ve většině případů rezidenční politiky vyžadují, aby hluk ustal během určitých období, jako je před nebo po 8:00 hodině, o státních svátcích nebo dokonce v neděli nebo dokonce v neděli.


To je proto zásadní hledisko, zejména pokud jde o vaše tiché a klidné prostředí nebo v některých případech kvůli jeho blízkosti k sousedům.Také by bylo nejlepší zvážit faktory, které ovlivňují hladinu hluku jednotky, jako je motor ventilátoru, kompresor nebo rozteč lopatek ventilátoru.



Stav počasí

Ne každé tepelné čerpadlo bylo postaveno na ohřev vody v bazénu při nižších teplotách.V ideálním případě se většina jednotek vypne, když venkovní teploty klesnou pod 55 stupňů, zatímco jiné mohou pokračovat v provozu až do minima 40s.


Platí zde zásada, že čím je vzduch chladnější, tím nižší teplo dokáže vaše čerpadlo vytvořit.Proto je nezbytné zakoupit tepelné čerpadlo na základě místního nastavení počasí, abyste zajistili, že určíte nejlepší topný výkon pro dosažení optimální účinnosti bez poškození jednotky.



Výstup BTU

Při nákupu ohřívače bazénu se také musíte ujistit, že zvolíte ohřívač vhodné velikosti v závislosti na jeho léčivé síle.U větších bazénů ohřívače bazénu s vysokým výkonem BTU ohřejí vodu rychleji, i když to znamená spotřebu více paliva.


Pokud si nejste jisti galonovou kapacitou vašeho bazénu, musíte bazén změřit a použít tuto jednoduchou objemovou rovnici.Zde je vzorec, který vám pomůže určit správné požadavky na BTU pro váš bazén.



(Povrchová plocha) x (Zvýšení teploty) x 12 = (BTU potřebné pro váš bazén)

Obvykle všechny ohřívače bazénu uvádějí své hodnocení BTU.Nejpopulárnější jednotky se obvykle pohybují mezi 150 000-400 000 nebo více.BTU představuje britskou tepelnou jednotku a je to jednotka používaná k měření celkové energie potřebné ke zvýšení teploty vody.V podstatě můžete určit vhodný výstup BTU pomocí následujících kroků:

  • Spočítejte si povrchovou plochu vašeho bazénu (D x Š)

  • Plochu vydělte třemi a výsledek vynásobte 1000

Například, pokud je váš bazén 15x30 stop, nejlepší BTU ohřívač je pro vás 150 000 jednotek.

Jakmile určíte objem svého bazénu (galony), můžete použít tento jednoduchý návod pro BTU bazénu:


Objem bazénu (gal.) Tepelný výkon (BTU)

  • 10 000 50 000

  • 15 000 90 000

  • 20 000 120 000

  • 25 000 140 000



Konečný verdikt

S mnoha probíhajícími pokroky v příslušenství k bazénovým tepelným čerpadlům je trh neustále nabitý mnoha možnostmi ohřívače bazénu, a proto je potřeba hledat nejlepší ohřívač bazénového čerpadla, který je k dispozici.Pomocí těchto několika tipů si můžete s jistotou vybrat to nejlepší bazénové tepelné čerpadlo, které nejlépe vyhovuje vašim potřebám vytápění bazénu.

Šťastné nakupování!



Guangzhou SPRSUN New Energy Technology Development Co., Ltd.

Profesionální výrobce tepelných čerpadel od roku 1999
No.15 Tangxi Road, Yinsha lndustrial Park, Xintang, Zengcheng , Guangzhou, Guangdong, China, 511338

Kontaktujte SPRSUN. Podpora 7/24. Odpovíme vám co nejdříve!

Tel: 0086-20-82181867
Phone: 0086-18933985692 
WhatsApp: 0086-18933985692